PROJECT PLAYGROUND partners

Waarom Project Playground

Als de gehele evenementenmarkt in één keer in elkaar zakt kan je natuurlijk bij de pakken gaan neerzitten en wachten tot alles zich weer vanzelf hersteld. Zo zitten we bij Bazelmans echter niet in elkaar. We zijn werkzaam in de leukste sector met de meest creatieve en innovatieve club mensen. Project Playground is een sprekend voorbeeld van deze creativiteit en toen we werden gevraagd om mee te werken aan dit initiatief hebben we direct onze volledige medewerking gegeven. Er is niets inspirerender dan samen met een enthousiast team op een positieve manier te kijken naar de mogelijkheden. Kennis met elkaar delen maakt ons sterker, en dat is hoe we uit deze periode willen komen; samen sterk. We zijn ervan overtuigd dat Project Playground ons en onze klanten hierbij zal helpen.

De waarden van Bazelmans

Bazelmans AV is van origine een familiebedrijf. Bij Bazelmans AV staan waarden als bezieling, vakmanschap en klantgerichtheid centraal. Door jarenlange expertise en ervaring in de wereld van licht, beeld en geluid voelen klanten vertrouwen en zo hoort het ook. Bij Bazelmans houden we van het verbinden van mensen. Dat doen we, omdat we geloven dat je samen de mooiste dingen bereikt. Bazelmans is jouw partner voor verhuur en verkoop van state-of-the-art oplossingen voor beeld en geluid.

Jouw totaalleverancier voor professioneel beeld, licht en geluid

Bij Bazelmans AV geloven we niet in toeval. We geloven dat je kunt kiezen voor het beleven van de ultieme ervaring. Wij durven te stellen: ‘beleving is niet afhankelijk van het moment’, ‘gezelligheid geen toeval’, ‘ambiance is niet persoonsgebonden’ en ja, ‘emotie kun je sturen’. Bij Bazelmans leveren we gegarandeerd de ultieme ervaring tijdens evenementen, meetings en presentaties. Hoe we dat doen? Door het leveren van het beste licht, beeld en geluid. Elke dienst, elk stukje techniek en iedere medewerker van Bazelmans is state-of-the-art in zijn of haar soort. Als alle delen subliem zijn, is het geheel gegarandeerd ultiem.

Waarom Project Playground

Ons “design hart” bloedde de afgelopen periode. Al die onsympathieke, onprettige en vooral erg lelijke oplossingen die veiligheid of de schijn van veiligheid moesten bieden.

Nadat de regels voor zakelijke events langzaam versoepeld werden, konden we niet wachten om weer aan de slag te gaan met gave en zinnenprikkelende designs voor events; live, semi-permanent en ja, ook online.

Maar we hebben als bedrijf en als hele branche nog veel uitdagingen.

Er mag meer! Maar willen mensen al meer? Is die behoefte er al bij de doelgroep en zo ja, vindt het management ons product; live events, het juiste middel om aan die behoeftes te voldoen.

Durven zij? Ook in kader van imago, aansprakelijkheid etc.

Gaan mensen zich aan (de) regels houden?

Allemaal grote uitdagingen die multidisciplinair geïnventariseerd, bedacht, doordacht en getest moeten worden. Met elkaar!

Én daarom Project Playground!

Visie Boozed

Boozed onderneemt actief in ‘Brand Building’ en ‘Event Design’.

We zijn een enthousiast en creatief team en onze core business is samenwerken en samenvoegen van disciplines in deze branche.

Van A tot Z ontzorgen, on-edge, snel en met een unieke touch. Geen klus te klein, geen uitdaging te groot. Boozed bezorgt een beleving en ontzorgt de weg daar naartoe.

Get Boozed – Get Inspired

Boozed maakt, bouwt, kleurt en laat zijn. We stappen samen in de customer-journey, stap voor stap verder denken. Arm in arm presenteren we een uniek live event, waarbij beleving centraal staat.

Wat we zelf niet in onze opslag hebben, maken we, verbuigen we, verkleuren we óf vinden we ergens anders.

Elk event, elke lancering is uniek en daarvoor bouwen we een eigen omgeving op maat.

De weg er naartoe gaan we graag samen met jullie aan of we stappen in waar het nodig is.

Waarom Project Playground

Wanneer je tot de conclusie komt dat je wereld er ineens zoveel anders uitziet en je merkt dat de enige controle op deze wereld zich beperkt tot je eigen acties, dan neem je de regie in eigen handen. Je gaat op zoek naar ideeën die het beste in ons naar boven halen en zorgen dat we op afstand juist nader tot elkaar komen en stappen kunnen zetten op weg naar wat weer kan en weer mag.

Je zoekt elkaar op en daagt jezelf en iedereen met wie je werkt uit om na te denken over hoe we samen op een veilige en verantwoorde manier weer live events kunnen organiseren. En daar werd het initiatief ‘Project Playground’ geboren. Met als doel onze klanten te inspireren en op een spelenderwijze te laten zien en ontdekken wat er wél allemaal mogelijk is. 

Welcome to our Playground

Visie Hete Peper

Eten is meer dan een maaltijd, het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal goed neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. Een spraakmakend verhaal haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Hete Peper vertelt jouw verhaal op de sterkst mogelijke manier.

Soms pittig, altijd prikkelend

Onze gerechten schudden smaakpapillen wakker. We dagen zintuigen uit. Niet als kicks om de kicks, maar omdat je je gasten iets wilt meegeven. Wat wil jij vertellen? Hoe smaakt jouw strategie?

Van concept, creatie tot en met presentatie: elke hap voedt je fantasie. Elke slok inspireert. We mixen volop ingrediënten uit tech en mode, kunst en wetenschap. Het resultaat? Een spraakmakend verhaal. Soms pittig, altijd prikkelend.

Waarom Project Playground

Wij vinden het onwijs gaaf dat onze industriële evenementenlocatie is getransformeerd tot creatieve ‘Playground’. Als evenementenlocatie zijn we gewend om de meest bijzondere en indrukwekkendste events te verwelkomen in onze oude suikerfabriek, toen het (tot voor kort) ondenkbare gebeurde: de evenementenindustrie stond stil.

Gelukkig werken we in een creatieve branche en denken we altijd in mogelijkheden – net als onze partners! Vanuit dat perspectief is Project Playground gecreëerd, een plek die gehoor geeft aan de marktbehoeftes maar ook oog heeft voor de nieuwe veiligheidsmaatregelen. Dit past bij ons als bedrijf: niet stilstaan maar doorgaan. Door het bijeenbrengen van onze expertises creëren we nieuw draagvlak voor de evenementenindustrie en brengen we mensen weer, op een veilige manier, bij elkaar. Zo geven we samen vorm aan de toekomst voor evenementen.

Onze visie

For creators who want to stand out, SugarCity Events is a raw industrial venue that gives an everlasting #sweetrush!

Over SugarCity Events

Vroeger een suikerfabriek, nu een rauwe en industriële evenementenlocatie, net onder de rook van Amsterdam. Van 1863 tot 1992 verwerkte de fabriek bieten tot suiker. Anderhalve eeuw later blijft SugarCity Events geschiedenis schrijven met onvergetelijke events! Met 10.000 m2 aan eventoppervlakte zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons enthousiaste team denkt graag mee hoe een evenement een onvergetelijke belevenis wordt!

Plugged Live Shows | Project Playground Partner

Waarom Project Playground

De afgelopen maanden hebben wij ons gefocust op het bedenken van concepten en oplossingen voor de toekomst van live experiences.

Wij geloven dat betekenisvolle communicatie één van de belangrijkste elementen blijft voor de toekomst van live events. Wij omarmen nieuwe mogelijkheden en zien volop kansen om ons publiek – ook op afstand – te inspireren en te raken. 

Project Playground is ons op het lijf geschreven. Een speeltuin waar wij onze ideeën en concepten aan de wereld kunnen presenteren? Daar gaan onze creatieve harten sneller van kloppen. Spelen, creëren en inspireren zit diep in ons DNA. 

Onze visie

We believe in the power of human emotions. 

Therefor our mission is to touch people’s souls by creating meaningful memories. 

Plugged Live Shows

Wij creëren custom-made live shows waarmee we ons publiek wereldwijd raken en inspireren. Wij zijn avonturiers met de missie om betekenisvolle herinneringen te creëren. 

Dit doen wij door het vertalen van verhalen in een onvergetelijke experience waar boodschap en verwondering samenkomen. 

Waarom Project Playground

Als guiding light in verrassend entertainment denken wij graag in kansen en mogelijkheden. Met Project Playground willen wij laten zien wat wél kan en hoe slimme programmeringen een oplossing kunnen bieden die passen binnen de huidige richtlijnen. De afgelopen periode hebben wij verschillende Coronaproof acts ontwikkeld en onze database aangevuld met entertainment waarmee wij complete, inspirerende Coronaproof-programmeringen weg kunnen zetten. Project Playground is voor ons de perfecte plek om onze visie op ‘het nieuwe programmeren’ te presenteren. Wij laten je zien hoe wij met entertainment een creatieve invulling kunnen geven aan de nodige Corona-maatregelen en hoe verschillende acts bij kunnen dragen aan een Coronaproof-evenement.

Wat wij doen

Wij zijn programmamakers, creatieve producenten en vooral liefhebbers van live entertainment en events. Wij geloven dat ieder evenement behoefte heeft aan fascinerende highlights. We are your guiding light in refreshing live acts.

The Fireflies

Wij zijn The Fireflies, jouw creatieve partner voor verrassend entertainment. Wij stellen complete, creatieve programmeringen samen en creëren unieke line-ups uit onze uitgebreide, inspirerende database vol unieke live acts. Wij bieden artistieke en creatieve begeleiding voor het samenstellen van dé perfecte programmering voor ieder evenement. Daarnaast zorgen wij voor een volledig verzorgde productie, zowel on- als backstage. Zie ons als je onafhankelijke booking agent, entertainment producer én artistiek adviseur in één!

Waarom Project Playground

“Stilstaan is achteruitgang” met dit gegeven zijn wij de afgelopen tijd aan de slag gegaan. Ook omdat wij vanaf het eerste moment het vertrouwen hebben in onze creatieve branche.

Zo zijn wij vol goede moed aan de slag gegaan, en hebben we met onze groenvoorziening creatieve concepten bedacht zoals 1,5 meter oplossingen tijdens events. Dit is een onderdeel van de totaal oplossing die we met het team van Project Playground kunnen samenbrengen. Want het is natuurlijk veel mooier om dit met een mix aan stijlvolle oplossingen te combineren. Zoals van ouds, maar dan op een doordachte manier die past bij deze tijd.

Wij zien het dan ook als een unieke kans om mee te werken aan Project Playground. Om met elkaar tot mooie en doordachte concepten de uitdaging aan te gaan.

Daarom Project Playground!

Visie Van Straalen

‘Every event looks better with something green’

Wij vinden dat elke event groen verdient. Met een doordacht groenplan denken wij graag mee met onze klanten. Zodat er een mooi passend voorstel gemaakt kan worden.

Van Straalen

Van Straalen is al bijna 50 jaar een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verhuren van planten, bomen en decor.

Wij zijn gericht op het verhuren van groen voor zowel de korte als lange termijn. Met een groot assortiment aan verschillende planten, bomen en palmen in diverse afmetingen maakt ons een unieke partner. Wij bestaan uit een gezellig team, we hebben een eigen kwekerij en speciaal transport om zelf de grootste bomen mee te vervoeren.

Wij zijn gespecialiseerd in styling met groen waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Onze groenvoorziening is een onderdeel van het complete plaatje. Daarom werken wij dan ook graag samen met diverse partijen uit de branche met hun specialisaties.

Waarom Project Playground

Door te “spelen” kun je leren en innoveren. Met die gedachte zijn wij direct ingestapt in PP. 

Door de gasten te laten ervaren wat de optimale en dus persoonlijke gastbeleving is en wat er nu is en aankomt qua technologie en experience en dus waar we mee bezig zijn in onze eigen ”Innovatie speeltuin” bij Evite

Digitaal verweven met real-live en real-life, ofwel: hoe zorg je met de digitale middelen voor een personal journey. Dat doen we onder andere met het zeer innovatieve platform GroundControl. 

En……samenwerken met zulke inspirerende partners is echt  een feestje! 

 

Wij hebben er zin in !

 

Visie & missie Evite

Visie Evite:

Een van de belangrijkste doelstellingen bij het organiseren van een evenement is dat bezoekers zich welkom voelen. Een goede uitnodiging, een passende ontvangst, een vloeiend proces: er is geen discussie dat dit goed geregeld moet zijn. Voorop staat dat alle contacten met de bezoeker moeten bijdragen aan de beleving van het evenement. Uitnodiging en ontvangst vormen immers de eerste indruk van het evenement. En bij nieuwe relaties vormen zij zelfs de eerste kennismaking met de organisator. 


Missie Evite

De persoonlijke beleving voor alle bezoekers verhogen door invitatiemanagement uit handen te nemen.


Evite

Evite is gespecialiseerd in invitatiemanagement en biedt daarbínnen alle mogelijke diensten aan. Hierbij neemt Evite een deel van, of het gehele invitatieproces uit handen. De activiteiten richten zich op uitnodigen, registreren en ontvangen van bezoekers met ondersteunende diensten als bezoekoptimalisatie, badges, no-showbeperking, de analyse van bezoekersgegevens (denk aan bezoekerskenmerken, aanwezigheidsduur, workshopbezoek en evenementwaardering). 

 

Evite is de enige partij in Nederland welke Sinds 2007 de volledige focus op invitatiemanagement heeft. Per jaar neemt Evite meer dan 100 invitatietrajecten uit handen van gerenommeerde bedrijven en organisaties. 

 

Van klein seminar to Internationaal congres, van VIP-gastenlijst bij Popconcert tot Koninklijke ontvangst

 

PROJECT PLAYGROUND FRIENDS

© 2020 – Project Playground