PROJECT PLAYGROUND sprekers

Paul Hughes

Paul Hughes is een professionele keynotespeaker. Zijn toespraken van wereldklasse zijn innovatief en informatief, provocerend en overtuigend, en inspireren uiteindelijk tot praktische actie bij elk evenement.

Zijn 25 jaar ervaring omvatte een groot aantal zakelijke evenementen, waaronder;
Coca-Cola, Ikea, 3M, Mercedes-Benz, Shell en Lego), overleg met het Vaticaan en
modereren van discussies op de G7.

Er wordt wel gezegd dat “Paul tot de beste en meest inspirerende sprekers van onze tijd behoort” vanwege deze unieke vertelstijl: hij tekent live as speak langs tien meter papier. Het publiek is geboeid, gefascineerd en gemotiveerd met zijn Ten Meters of Thinking-uitvoering.

Groei is zijn overkoepelende thema, dat hij beschouwt als een natuurlijke kracht in elk
bedrijf. Hij vergelijkt de groeipatronen in de natuur met die in de zakenwereld en werkt met wat hij de ‘Trilogy of Growth: Leadership, Innovation, & Storytelling’ noemt.

Onderwerp Playground sessie:
10 meters of thinking 

Voorproefje Project Playground sessie: 

 • Deelnemers zullen begrijpen hoe ze van een evenement een strategisch instrument kunnen maken.
 • Deelnemers zullen leren hoe een duidelijk verhaal nu meer dan ooit nodig is.
 • Deelnemers gaan leren hoe mensen, tempo en plaats essentiële elementen zijn bij het plannen van evenementen en hoe ze gebruikt kunnen worden om elk evenement te maximaliseren 

Tim Zuidgeest

Geworteld in de consumentenpsychologie, laat Tim verrassende psychologische principes los in het landschap van het wereldwijde web. Gegrepen door inzicht, gedreven door techniek.

Tim is mede-oprichter van Unravel Research, het onderzoeksbureau dat Nederlandse merken helpt een kijkje te nemen in het brein van de consument. Hij schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van online conversie en usability, twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.

En soms zet Tim die bril ook even af. Dan is hij een, salsa-dansende, gadget-verkennende en serie-beminnende Westlander.

Onderwerp Playground sessie:
Neuromarketing

Wat kan je allemaal ontdekken door in het brein van de consument te kijken? Ga met Tim mee op een reis door de wereld van Neuromarketing. 

Mariëlle de Macker

Mariëlle ondersteunt organisaties (profit & not-for-profit), executives en ondernemers in hun groeitraject, met een bijzondere focus op menselijk kapitaal. Ze helpt bij het identificeren, beoordelen en zetten van de volgende stap. Voor hun organisaties en voor zichzelf, gericht op strategie, organisatieontwikkeling, organisatiecultuur & gedrag en human capital strategie. Met scherpe analyses en nauwkeurigheid, zonder oordeel en vooroordelen. Daarnaast is ze partner bij VOOR B.V., waar ze samenwerkt met klanten om het beste talent voor hun huidige en toekomstige behoeften te identificeren, en een ervaren commissaris bij RAI Amsterdam en Maastro Maastricht.

Voorafgaand aan haar advies- en wervingspraktijk werkte ze voor gerenommeerde bedrijven als General Electric, Randstad en HEMA. Haar zakelijke carrière omvat meer dan 20 jaar in senior leidinggevende functies op het gebied van human resources en strategie, in verschillende regio’s en industrieën. Mariëlle heeft een MSc-graad in Industrial Engineering & Management Sciences van de Universiteit Eindhoven Technologie (1992).

Onderwerp Playground sessie:
Growth Journey

Voorproefje Project Playground sessie:

Wat zijn de meest succesvolle transformaties in de recente geschiedenis? Hadden deze bedrijven iets gemeen met elkaar? En waarom faalden anderen jammerlijk? Kunnen we hier iets van leren?

Mariëlle neemt je mee en geeft je op een speelse en toegankelijke manier inzicht in hoe je organisatie te transformeren en future-proof te maken. 

Annemarie Steen

Annemarie Steen is ‘serious about playfulness’ en heeft een sterke visie op de noodzaak tot spelen in organisaties in het omgaan met een snel veranderende en complexe wereld.

Vanuit haar eigen bedrijf SteenTrain ontwerpt en faciliteert zij trainingen in leiderschap en creativiteit, o.a. in samenwerking met de Estonian Business School en THNK, School of Creative Leadership. Ook is zij founder van Play-Break.com, dat zich specialiseert in het creëren van online engagement en fun in teams en tijdens online events. Als spreker levert Annemarie positieve energie en  speelse verbinding tussen deelnemers.

Online kan ook leuk zijn! Annemarie nodigt u uit tot het ervaren  van Play-Breaks, korte speelse interventies voor positieve energie, inzichten en
verbinding tijdens online trainingen, meetings en/of events.

Onderwerp Playground sessie:
Interactie en fun bij online webinars

Voorproefje Project Playground sessie: 

 • Ervaar en leer 3 simpele technieken voor het brengen van energie in uw online
  event.
 • Ontdek hoe netwerken ook online heel leuk en verbindend kan zijn.
 • Deze sessie met TEDx spreker Annemarie Steen levert gegarandeerd energie en
  inspiratie op

Koen Colmbijn

Koen Colmbijn is de Creative Director en oprichter van Plugged Live Shows en The Fireflies. Met een duidelijke visie over live entertainment is Koen gepassioneerd van het creëren van moments of fascination. 

Met Plugged Live Shows en The Fireflies is Koen, samen met zijn team, op een continue ontdekkingsreis op zoek naar nieuwe manieren om publiek, wereldwijd, te raken en inspireren met fantastische live shows en uniek entertainment.

Onderwerp Playground sessie:

Turning the box inside out.
How to create a positive snowball effect in the upcoming playground of events. 

 

Reuben Alexander

Reuben Alexander (41) is medeoprichter van Buutvrij for life. 

Bij Buutvrij geloven we dat ALLES KAN. Als je maar een beetje buiten de lijntjes durft te kleuren. 

Leuke dingen doen met leuke mensen en zoveel mogelijk positieve impact maken. 

Oh, en keihard lachen ook vooral. 

We werken voor Artsen Zonder Grenzen, Auping en IKEA. 

Onderwerp Playground sessie:
Storytelling


 

Jan de Wrede

Jan de Wrede is werkzaam bij De Kempenaer Advocaten.

Hij is 12 jaar actief als advocaat en richt voornamelijk op het commercieel contractenrecht en evenementenrecht. In dat kader heeft hij dit jaar de Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren succesvol afgerond.

Jan is preferred legal partner van Dutch Venue Association.

Onderwerp Playground sessie:
Juridische gevolgen Covid-19

Highlights Project Playground sessie:

 • Algemene voorwaarden
 • Overmacht en annulering
 • Verplichtingen van partijen
 

© 2020 – Project Playground